OVER AMV HOORN

amvhoorn

Administratiebureau M. Visser is op 1 januari 1999 opgericht door Marcel Visser als een administratieve en fiscale dienstverlener voor zowel de particuliere als de zakelijke markt binnen het midden- en kleinbedrijf.

In de afgelopen jaren heeft AMV zich ontwikkeld tot specialist met name op het gebied van startende ondernemingen. Door goed onderling overleg kan bepaald worden welke werkzaamheden door de ondernemer zelf en welke door AMV uitgevoerd kunnen worden. Door hierin een goede balans te vinden komt de ondernemer toe aan de werkzaamheden waar hij het beste in is, namelijk het ondernemen op zich.

Met meer dan 20 jaar ervaring in onder ander het adviseren en begeleiden van MKB ondernemers, beoordelen van financieringsbehoeften en het optimaliseren van de financieringsstructuur voor ondernemingen mag je spreken van een “door de wol geverfde” financieel en fiscaal specialist. Bij voorgaande werkgevers als BDO (10 jaar) en Maandag (10 jaar) is de basis van de huidige kennis opgebouwd.

Het afwisselende klantenbestand bestaat uit particulieren en ondernemingen waar dagelijks met plezier voor wordt gewerkt.

AMV Hoorn is sinds eind 2022 gevestigd in het MIX-gebouw aan de Verlengde Lageweg in Hoorn.

amvhoorn